Hoe zet u best uw appartement in de Wolskestraat 17 bus 3 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop?

Hoe zet u best uw appartement in de Wolskestraat 17 bus 3 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop?

Wolskestraat 17 bus 3
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 3,8/5 gebaseerd op 2 reviews

Uw koopappartement in de Wolskestraat 17 bus 3 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) aan personen die een woning willen kopen aanreiken doet u best door het aanmaken van een zoekertje. Dit kan op verschillende websites maar waarom kan u als verkoper van koopwoningen uw zoekertjes best via Appartement-te-koop-Hasselt.be publiceren? Wij overlopen graag met u de voordelen die Appartement-te-koop-Hasselt.be u als verkoper aanreikt om u te helpen met het als verkoper in de markt zetten van uw koop appartement.

Uw zoekertje volledig gericht aan kopers in centrum Hasselt en deelgemeenten Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie en Stevoort.

Contact tussen u als persoon die een woning wilt kopen en kopers gebeurd via het persoonlijk contactformulier dat automatisch wordt toegevoegd aan het zoekertje van uw appartement in de Wolskestraat 17 bus 3 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). U krijgt alle berichten van personen die een woning willen kopen toegestuurd in uw persoonlijke mailbox, zodat u in een privé setting verder kan onderhandelen met de kopers of alvast met deze een bezichtiging van uw appartement kan plannen.

Het plaatsen van uw zoekertje voor uw appartement kost u nul euro!

Het publiceren van een zoekertje bij Appartement-te-koop-Hasselt.be is volledig kosteloos. U kan van start gaan met het invullen van de pandfiche voor uw gemeubeld of niet-gemeubeld woning in de Wolskestraat 17 bus 3 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) nadat u zich GRATIS registreert op de website. Daarna verschijnt uw zoekertje onmiddellijk op Appartement-te-koop-Hasselt.be.

Een aantrekkelijke en overzichtelijke weergave van uw appartement.

Appartement-te-koop-Hasselt.be maakt gebruikt van een pandfiche voor het aanmaken van een zoekertje voor appartementen. Deze is gebruiksvriendelijk ontworpen voor eigenaren en bevat alle details die kopers interessant vinden tijdens hun zoektocht naar een appartement. Zo bestaat de pandfiche niet enkel uit enkele bij wet verplichte velden, maar ook interessante aanvullingen typisch voor een huis zoals: het soort bebouwing, het al dan niet aanwezig zijn van een garage, (overdekte) parkeerplaats of tuin en het aantal verdiepingen. Zelfs dieper dan dit niveau heeft u als verkoper de mogelijkheid om in te gaan op de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc.