Snel en makkelijk een appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Snel en makkelijk een appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Willekensmolenstraat 229 bus 17
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 4,2/5 gebaseerd op 4 reviews

U wenst een zoekertje te publiceren voor het als verkoper in de markt zetten van een appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) maar u heeft geen idee hoe hieraan te beginnen? Bij Appartement-te-koop-Hasselt.be is dit kinderspel. Hieronder overlopen we samen de stappen die u moet nemen om uw appartement te koop aan te bieden.

STAP 1

Alvorens het aanmaken van een zoekertje voor uw appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) raden wij u aan om de evolutie van vastgoedprijzen in Hasselt en Sint-Lambrechts-Kerk (3500), Wimmertingen (3501), Kermt (3510), Spalbeek (3510), Kuringen (3511), Stokrooie (3511) en Stevoort (3512) te bekijken. U vindt deze informatie terug op onze pagina over de marktevolutie in gemeente Hasselt (3500).

STAP 2

U dient zich (volledige kosteloos) te registreren op Appartement-te-koop-Hasselt.be. Zo wordt de functie voor het aanmaken van een zoekertje voor uw immo geactiveerd. Na het aanmaken van uw account bent slechts enkele ogenblikken verwijderd om een immo te koop aan te bieden.

STAP 3

Van zodra u een account aangemaakt heeft kan u aan de slag met een pandfiche voor het maken van een zoekertje voor uw koopappartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). Op deze pandfiche vindt u alle mogelijke details terug. Niet alleen informatie die bij wet verplicht zijn om mee te delen, maar ook extra details die kopers nodig achten tijdens hun zoektocht naar appartementen. Gaat het over een, al dan niet ingericht appartement, een appartement, dat al dan niet voorzien is van een garage of (overdekte) parkeerplaats, of een koopappartement met of zonder tuin? Gaat het over een open bebouwing, halfopen bebouwing of gesloten bebouwing? Al deze specificaties en nog meer zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc zijn terug te vinden op de pandenfiche. Zo bent u zeker dat alle mogelijke informatie die een koper nodig heeft terug te vinden is!

STAP 4

Na de vorige stap bent u als eigenaar klaar met het plaatsen van uw zoekertje voor het verkopen van uw immo in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). De kopers kunnen u vanaf nu contacteren via het persoonlijke contactformulier bij het bekijken van het zoekertje van uw appartement. U krijgt alle vragen binnen via uw persoonlijke mailbox en u kan deze vragen dus beantwoorden zonder de website te bezoeken. Het maken van een afspraak voor de bezichtiging van uw woning kan dus volledig privé worden geregeld.

STAP 5

Voor verdere vragen kan u terecht op onze FAQ pagina of Tips & Tricks pagina. Heeft u toch nog nood aan wat extra informatie? Neem dan gerust contact met een van de medewerkers van Appartement-te-koop-Hasselt.be. U vindt alle contactmogelijkheden terug op de contact pagina. U kan kiezen om ons te contacteren via het contactformulier, ons emailadres, de live chat of ons GSM-nummer. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw zoekertje voor uw pand in de Willekensmolenstraat 229 bus 17 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)!