Snel en makkelijk een immo in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Snel en makkelijk een immo in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Witte Nonnenstraat 10A bus 14
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 4,2/5 gebaseerd op 2 reviews

U wenst een zoekertje te publiceren voor het verkopen van een appartement in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) maar u heeft geen idee hoe hieraan te beginnen? Bij Appartement-te-koop-Hasselt.be is dit kinderspel. Hieronder overlopen we samen de stappen die u moet nemen om uw koopappartement te koop te zetten.

STAP 1

Alvorens het aanmaken van een zoekertje voor uw immo in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) raden wij u aan om de evolutie van vastgoedprijzen in stad Hasselt en 3500 Sint-Lambrechts-Herk, 3501 Wimmertingen, 3510 Kermt, 3510 Spalbeek, 3511 Kuringen, 3511 Stokrooie en 3512 Stevoort te bekijken. U vindt deze informatie terug op onze pagina over de marktevolutie in Hasselt stad.

STAP 2

U dient zich (volledige kosteloos) te registreren op Appartement-te-koop-Hasselt.be. Zo wordt de functie voor het aanmaken van een zoekertje voor uw koop appartement geactiveerd. Na het aanmaken van uw account bent slechts enkele ogenblikken verwijderd om een appartement te verkopen.

STAP 3

Van zodra u een account aangemaakt heeft kan u aan de slag met een pandfiche voor het maken van een zoekertje voor uw woning in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). Op deze pandfiche vindt u alle mogelijke details terug. Niet alleen informatie die bij wet verplicht zijn om mee te delen, maar ook extra details die personen die een woning willen kopen nodig achten tijdens hun zoektocht naar koopwoningen. Gaat het over een, gemeubeld of niet-gemeubeld appartement, een woning, dat al dan niet voorzien is van een (overdekte) parking of garage, of een appartement zonder of met tuin? Gaat het over een open, halfopen of gesloten bebouwing? Al deze specificaties en nog meer zoals het aantal slaapkamers, het aantal badkamers, de grond- en woonoppervlakte, het energieprestatiecertificaat (EPC), etc zijn terug te vinden op de pandenfiche. Zo bent u zeker dat alle mogelijke informatie die een koper nodig heeft terug te vinden is!

STAP 4

Na de vorige stap bent u als eigenaar klaar met het plaatsen van uw zoekertje voor het verkopen van uw immo in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). De kopers kunnen u vanaf nu contacteren via het persoonlijke contactformulier bij het bekijken van het zoekertje van uw appartement. U krijgt alle vragen binnen via uw persoonlijke mailbox en u kan deze vragen dus beantwoorden zonder de website te bezoeken. Het maken van een afspraak voor de bezichtiging van uw pand kan dus volledig privé worden geregeld.

STAP 5

Voor verdere vragen kan u terecht op onze Tips & Tricks pagina of FAQ pagina. Heeft u toch nog nood aan wat extra informatie? Neem dan gerust contact met een van de medewerkers van Appartement-te-koop-Hasselt.be. U vindt alle contactmogelijkheden terug op de contact pagina. U kan kiezen om ons te contacteren via het contactformulier, ons GSM-nummer, de live chat of ons emailadres. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw zoekertje voor uw koopappartement in de Witte Nonnenstraat 10A bus 14 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)!