Eenvoudig en snel een koopappartement in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop zetten?

Eenvoudig en snel een koopappartement in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop zetten?

Willekensmolenstraat 227 bus 2
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 4,8/5 gebaseerd op 2 reviews

U bent de eigenaar van het pand in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) en wenst deze te koop aanbieden? Graag had u hier een zoekertje voor gelanceerd maar u weet niet hoe hieraan te beginnen? Bij Appartement-te-koop-Hasselt.be helpen wij u hier graag bij verder.

STAP 1

Vooraleer het zoekertje te maken voor uw appartement in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) kan u zich als verkoper best even informeren over de vastgoedmarkt in regio Hasselt en 3500 Sint-Lambrechts-Herk, 3501 Wimmertingen, 3510 Kermt, 3510 Spalbeek, 3511 Kuringen, 3511 Stokrooie en 3512 Stevoort. U kan hiervoor terecht op onze pagina over de marktevolutie in Hasselt stad.

STAP 2

Maak GRATIS uw account aan op Appartement-te-koop-Hasselt.be. Dit geeft u toegang voor het aanmaken van een zoekertje voor uw koopappartement. Na registratie kan u dus meteen van start gaan met het verkopen van koopappartementen.

STAP 3

Uw registratie op Appartement-te-koop-Hasselt.be is voltooid? Dan kan u nu aan de slag met de gebruiksvriendelijke pandfiche die wij u aanbieden voor het opstellen van het zoekertje voor uw woning in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). Deze bestaat uit een uitgebreide lijst van details waar personen die een woning willen kopen naar op zoek zijn, wanneer zij een zoekertje van een koopappartement bekijken. Zo vindt u hier onder meer velden terug zoals: stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Informatie die verplicht is volgens de wet bij het te koop zetten van een koopappartement zijn ook aanwezig. Ook kan u aanduiden of het gaat over een open, halfopen of gesloten bebouwing, een appartement al dan niet met tuin, dat al dan niet voorzien is van een garage, met of zonder (overdekte) parking, enz. Des te meer details u kan aanbieden, des te hoger is de kans dat een persoon die een woning wilt kopen u zal contacteren.

STAP 4

Als eigenaar hoeft u geen verdere stappen meer te ondernemen. Bezoekers van Appartement-te-koop-Hasselt.be zien het zoekertje van uw appartement verschijnen tijdens hun zoektocht. Zij kunnen dan op hun beurt bij interesse contact met u opnemen via het persoonlijke contactformulier dat aanwezig is bij elk zoekertje. Boodschappen van mogelijke kopers komen terecht in uw persoonlijke mailbox, zodat u in een private setting hun vragen kan beantwoorden of zelfs een bezichtiging van uw koopappartement kan vastleggen.

STAP 5

Wenst u na bovenstaande uitleg toch nog extra informatie? Kijk dan zeker op onze Tips & Tricks pagina of FAQ pagina. Ook kan u altijd terecht bij een van onze vele medewerkers via het contactformulier, ons GSM-nummer, ons emailadres of de live chat die u kan terugvinden op onze de contact pagina. Zij staan u graag bij voor het te koop zetten van uw immo in de Willekensmolenstraat 227 bus 2 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)!