De ideale manier om een immo in de Willekensmolenstraat 225 bus 7 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop aan te bieden!

De ideale manier om een immo in de Willekensmolenstraat 225 bus 7 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop aan te bieden!

Willekensmolenstraat 225 bus 7
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 3,4/5 gebaseerd op 2 reviews

Welkom verkoper bij Appartement-te-koop-Hasselt.be: de meest geschikte website voor het verkopen van uw woning in de Willekensmolenstraat 225 bus 7 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). Een appartement, zonder of met tuin, of een appartement, al dan niet met garage of (overdekte) parking, dit maakt geen verschil! Bij Appartement-te-koop-Hasselt.be geven wij u als eigenaar een gebruiksvriendelijke manier voor het aanmaken van een zoekertje voor uw appartement!

De kopers zien graag, tijdens hun zoektocht doorheen de vele zoekertjes over een appartement, verschillende details zoals het al dan niet aanwezig zijn van een garage, (overdekte) parkeerplaats of tuin, het soort bebouwing en het aantal verdiepingen Wij bij Appartement-te-koop-Hasselt.be geven verkopers dan ook een pandfiche met de mogelijkheid om deze informatie te specifiëren tijdens het aanmaken van een zoekertje. Daarbuiten kan u ook nog andere details benadrukken zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Bij het te koop zetten van een koopappartement zijn enkele details bij wet verplicht mee te delen. Wij raden u aan om zoveel mogelijk informatie over uw immo mee te delen! Hoe transparanter de pandfiche van uw koop appartement in de Willekensmolenstraat 225 bus 7 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk), hoe groter de kans dat kopers u zullen contacteren voor bijkomende informatie of een eventuele bezichtiging!

Het te koop zetten van uw appartement via appartement-te-koop-Hasselt.be komt met enkele voordelen:

  • Een aantrekkelijke en overzichtelijke weergave van uw appartement.
  • Het plaatsen van uw zoekertje voor uw appartement kost u nul euro!
  • Een gericht aanbod voor kopers in groot-Hasselt.

U kan trouwens ook een kijkje nemen op de FAQ pagina, de pagina over de lokale marktsituatie in Hasselt of Tips & Tricks pagina indien u nog extra hulp nodig heeft tijdens het aanmaken van een zoekertje voor uw pand in de Willekensmolenstraat 225 bus 7 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk). Indien u toch nog vragen heeft kan u bij ons terecht via het contactformulier, ons emailadres, ons GSM-nummer of de live chat of via onze contact pagina. Onze medewerkers helpen u graag verder!