Een pand in de Willekensmolenstraat 229 bus 12 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Een pand in de Willekensmolenstraat 229 bus 12 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) verkopen?

Willekensmolenstraat 229 bus 12
3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 4,1/5 gebaseerd op 3 reviews

Als eigenaar van het koopappartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 12 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) hebt u plannen om deze te verkopen? Dan is het aanmaken van een zoekertje via Appartement-te-koop-Hasselt.be de enige juiste manier om kopers op de hoogte te brengen over uw appartement!

De bezoekers van Appartement-te-koop-Hasselt.be bestaan niet enkel uit personen die een woning willen kopen die op zoek zijn naar een niet-gemeubeld of gemeubeld appartement, maar ook personen die een woning willen kopen die zoeken naar bijvoorbeeld een studio, appartementsgebouw of flat. Dit verhoogt uiteraard de kans dat als u een pand verkoopt via deze website, uw zoekertje ook door deze bezoekers zal worden bekeken.

Appartement-te-koop-Hasselt.be richt zich ook volledig op Hasselt, bekend van zijn onderwijsinstellingen zoals de Universiteit Hasselt (UHasselt) en de Hogeschool PXL. Natuurlijk horen hier ook de deelgemeenten zoals 3500 Sint-Lambrechts-Herk, 3501 Wimmertingen, 3510 Kermt, 3510 Spalbeek, 3511 Kuringen, 3511 Stokrooie en 3512 Stevoort bij. Door deze lokale focus is het aanmaken van een zoekertje voor uw appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 12 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) via deze website dan ook de perfecte oplossing om het kooppand te verkopen.

Voor het te koop zetten bieden wij eigenaars een gebruiksvriendelijke en uitgebreide pandfiche aan. Na het aanmaken van een GRATIS account op Appartement-te-koop-Hasselt.be, kan u hier als eigenaar binnen enkele ogenblikken mee aan de slag. De pandfiche is voorzien van velden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Let op: wanneer u een koop appartement te koop zet, zijn enkele gegevens verplicht om in te vullen! Uiteraard is het voor potentiële kopers belangrijk om een zo gedetailleerd mogelijk overzicht te krijgen van appartementen die te koop staan. Dus hoe meer informatie u over uw koopappartement aanbiedt, hoe groter de kans dat een mogelijke koper met u als eigenaar contact zal opnemen.

Toch nog enkele vragen vooraleer uw appartement in de Willekensmolenstraat 229 bus 12 in 3500 Hasselt (centrum incl. Sint-Lambrechts-Herk) te koop aangeboden wordt? Neem dan zeker een kijkje op de FAQ pagina, Tips & Tricks pagina of de pagina over de lokale marktsituatie in Hasselt. Ook kan u terecht bij een van onze medewerkers via het contactformulier, de live chat, ons emailadres of ons GSM-nummer. Deze zijn allemaal terug te vinden op onze website of specifiek op de contact pagina. Wij helpen u graag verder om het zoekertje van uw appartement optimaal in te stellen voor mogelijke personen die een woning willen kopen!