FAQ

Op deze website is het enkel mogelijk op panden te koop of te huur aan te bieden die in Hasselt of deelgemeenten (Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Stevoort, Stokrooie, Kuringen, Kermt of Spalbeek) liggen. Heb je een pand in een andere stad of gemeente dat je te koop of te huur wenst aan te bieden? Contacteer ons dan rechtstreeks of neem een kijkje op Appartement-te-koop-Hasselt.be.

Er zijn geen voorwaarden verboden aan het te huur of te koop zetten van uw eigendom. Ongeacht of u uw eigendom verkocht krijgt of niet: de kostprijs blijft op 0 (nul) euro.

U dient zich eerst aan te melden (via ‘nieuwe account aanmaken’). Van zodra u succesvol geregistreerd bent op onze website kan u ‘een nieuwe pand toevoegen’. TIP: Vul zoveel mogelijk velden als mogelijk in en upload zoveel mogelijk foto’s van uw eigendom.

De kostprijs voor het plaatsen van de verhuring/verkoop van uw pand(en) is 0 (nul) Euro. U dient geen kosten te betalen aan Appartement-te-koop-Hasselt.be. U kan dus volledig gratis beroep doen op Appartement-te-koop-Hasselt.be om uw pand(en) te verhuren of te verkopen. Ook als potentiële huurder/koper kost het gebruik van deze site u niets.

Zowel als koper als verkoper kan u beroep doen op Appartement-te-koop-Hasselt.be. Appartement-te-koop-Hasselt.be zorgt ervoor dat u als verkoper uw eigendom(men) meteen op onze website kan plaatsen om te koop aan te bieden.

Kopers die op zoek zijn naar een woning krijgen meteen een overzicht van de aangeboden panden en kunnen rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.